top of page

Grupo ADC

Público·64 membros

Həftəsonu dostlarla görüşəndə bəzən evdə internetdə yeni variantlara baxırıq və maraqlı hesab etdiyimiz platformaları bir-birimizlə müzakirə edirik. Cihazlarımız fərqli olduğu üçün eyni xidmətin hər kəsdə normal işləməsi vacibdir. Azərbaycanda belə platformaları araşdırarkən telefon və kompüter versiyalarını müqayisə etməyin praktik yolu nədir? Texniki sabitlik, səhifələrin açılma sürəti və interfeysin sadəliyi barədə real məlumatları haradan əldə etmək olar?

8 visualizações
Njikiolop Maers
18 de ago.

Mən internetdə yeni saytları araşdıranda ilk olaraq platformanın ümumi quruluşuna baxıram. Saytda məlumatların necə yerləşdirilməsi, əsas bölmələrin rahat tapılması və istifadə qaydalarının aydın yazılması mənim üçün vacib detallardır. Bəzən insanlar birbaşa istədikləri bölməyə keçirlər, amma mən əvvəlcə səhifə haqqında ümumi təsəvvür yaratmağı üstün tuturam. Platforma barədə məlumat üçün ünvanına nəzər salmaq mümkündür. Buradakı məlumatları oxuduqdan sonra istifadəçi özü üçün hansı bölmələrin maraqlı olduğunu müəyyənləşdirə bilər. Məncə, istənilən onlayn xidmətlə tanış olarkən əvvəlcə şərtləri oxumaq və hesab təhlükəsizliyinə diqqət yetirmək yaxşı vərdişdir. Bir neçə dəqiqə araşdırma aparmaq sonradan yaranacaq suallardan daha rahatdır. Hər kəs öz ehtiyacına uyğun seçim edə bilər və qərar verməzdən əvvəl məlumatları müqayisə etmək həmişə faydalıdır.

Editado
bottom of page